Cereri de rugăciune

Suntem gata să venim împreună în rugăciune pentru cauzele dumneavoastră. Dacă doriți să ne trimiteți o cerere de rugăciune, completați formularul din josul paginii și noi ne vom ruga pentru dumneavoastră. Dacă doriți ca cererea voastră de rugăciune să fie afișată pe pagină, astfel încât toți cei ce văd cererea voastră să se roage, menționați lucrul acesta în cerere.

 

61 thoughts on “Cereri de rugăciune

 1. Mă confrunt cu episoade depresive. În ultimii ani, la aproximativ 2 ani de zile, a apărut un alt episod care durează aproximativ 3 luni de zile. Sunt zile de multă suferință. Însă cred în puterea Lui Dumnezeu de vindecare. Mulțumesc pentru rugăciune.

 2. Cer să ne susțineți in rugăciune pentru eliberarea patimilor:beție fumat pornografia nervi la condus și să urască sfatul celor rai Domnul să il cerceteze pe Costică.: Pentru eliberare vindecare și unșurare minții și trupului Edi Claudiu.:: Pentru a cerceta pe Iulian ca sa facă legământ cu Dumnezeu are patima băuturi și este foarte nervos Domnul să i cerceteze si sal recunoască că Domn și Mîntuitor . Amin vă mulțumesc și Domnul să vă binecuvânteze pe toți cei ce ne susțineți in rugăciune.

 3. Pace.Doresc sa vă rugați pt soțul meu Zoli din Arad ,că Dumnezeu sa l cerceteze spre pocăință ,sa fie eliberat din legătura cu o alta femeie din afara căsniciei.D zeu sa restaureze căsnicia noastră ,că El poate.Este credincios ,botezat de multi ani.D zeu sa lucreze !

 4. De câteva zile mă apasă gândurile din ce în ce mai tare. Nu știu pe ce drum să o apuc în carieră iar prietenul meu nu mai împărtășește același sentimente pentru mine. Mă simt singură, tristă și nu mă pot concentra la ce am de făcut. Am nevoie ca Dumnezeu sa îmi călăuzească pașii dar simt ca nu e suficientă doar rugăciunea mea. Vă rog să vă rugati pentru liniștea sufletului meu. Domnul să vă binecuvânteze!

 5. Va rog daca vreti sa va rugati si pentru mine, sunt foarte bolnav Dumnezeu sa se indure de mine si sa ma vindece In numele lui Isus ma rog, multumesc

 6. Pace ! Va rog så va rugati pentru sotul meu si unitate in familia noastra. Multumesc mult
  Dumnezeu så va binecuvinteze

 7. Pace , vă rog în numele Domnului Isus să vă rugați pentru mine , am o cauză pe care o aduc înaintea Domnului.

 8. Pace !
  Va rog sa va rugați pentru familia mea ,
  Satan încearcă sa ne distrugă familia .
  Eu am doi copii ,pe care i am avut înainte sa fiu mântuita .
  Sunt despărțită de tatăl lor de 10 ani .
  Tatăl lor este un om rău ,dar are dreptul Prin lege sa ii ia .
  Ultima data i a traumatizat ,i a amenințat și j a bătut ,eu am purtat plângere și nu i-am mai dat copiii .
  Acum ma ataca in justiție și eu pot avea mari probleme ,copiii nu mai vor deloc sa meargă la el ,au teama mare de el ,el amenință ca ii va lua cu forța și ca va cere custodia lor .
  Suntem intr un stres permanent !
  Va rog sa va rugați ca acest om sa nu reușească planul sau diabolic și sa nu mai abia dreptul sa ii vadă pe copii .
  El se și droghează și face rău copiilor si justiția tot îl lasa sa aibă drepturi !va rog din suflet sa va rugați !
  Eu sunt acum mantuita și căsătorită cu un creștin ,și sunt însărcinată .
  In acest moment ma aflu la urgente pentru ca bebelușul nostru are retard sever de creștere ,și poate sa moara ,este in mare pericol .
  Sunt foarte stresată și îndurerată dar cred ca Domnul este de partea mea și El poate face minuni !
  Va mulțumesc in numele Domnului ca veți mijloci pentru mine și familia mea !
  Multă pace !

 9. Slavă Laudă Mulțumire Domnului Iisus Hristos,pentru lucrările ce le faceți.Vă rog să mijlociți și pentru cauzele mele înaintea Tatălui Ceresc Mîntuire,Nelu,Doru,Viorica,Karoline Dariana,Mihaela,Valeria,Despina,Milan,Daniel,Izbăvire de vicii,Idoli,farmece,blesteme,răutate Sănătate Verticală si orizontală.Probleme Finaciare Căsătorie,Casă,Loc de Muncă ca Sofer,Și ajutor să fim plăcuți în Ochii și inima DOMNULUI Amin Fiți Binecuvîntați în numele Domnului Iisus Hristos Mulțumesc.

 10. Cer ajutor și vindecare pentru fratele meu Markus, al meu
  Fratele Stefan si parintii mei. Dintre toate bolile lor
  Bolile de dependență, bolile mintale și toate traumele care apar
  blocat în ele. Și cer ajutor și vindecare pentru tot și pentru toată lumea
  care au nevoie de ajutor și vindecare.

  Mulțumiri. Amin. Andreas Zimmerman din Ulm

 11. Pentru Tatiana, pentru curtarea noastră și pregătirea pentru căsătorie. Pentru vindecarea noastră interioară. Vindecarea deficiențelor afective. Pentru un loc de muncă mai bun, cu condiții mai bune, venituri mai bune. Pentru o schimbare de locuri de muncă în curând. Pentru o schimbare a locului de muncă în bine acum. Pentru că am găsit o casă frumoasă, într-un cartier frumos, pe care ne-o putem permite și să începem căsătoria. Pentru durerea din ochi și vedere. Mulțumesc pentru rugăciunile tale. Mulțumesc din suflet. cerere de rugăciune.

 12. Pace ! Va rog så va rugati pentru mama mea Alexandrina , ca Dumnezeu så lucreze la inima ei så se impace cu Dumnezeu cat mai repede posibil så fie MANTUITA. Multumesc ! Dzeu så va binecuvinteze !

 13. Pace!Va rog frumos sa va rugați pentru mine deoarece trec printr-o perioada dificila și doar mana Domnului poate interveni pentru mine ca cel rău să nu îmi fure binecuvântarea promisa de Domnul!Mulțumesc și Domnul sa va binecuvinteze!

 14. Pace ! Frati si surori am nevoie de sustinere in rugaciune ca Domnul să lucreze cu sanatate si pentru o alta cauza personala astept un raspuns de la Domnul.Multumesc Domnul sa va binecuvinteze!

 15. Cerere de rugaciune pt loc de munca

  Va rog frumos sa ma sprijiniti in rugaciune ca sa imi gasesc un loc de munca potrivit, caut de ceva timp.. si ca Domnul sa ma intareasca!
  Domnul sa va rasplateasca!

 16. Cererea mea este:Rugati-va pentru sotul Costel care bea mult si este nervos fumeaza Domnul sa lucreze la inima lui Domnul sa va binecuvinteze

 17. Dragi frati avem nevoie de rugaciune pentru ca Domnul sa ne dea un prunc! Domnul sa va binecuvanteze pe toti!!!

 18. Motiv de rugaciune 1 United Kingdom, Daniel Pace fratilor ! Am nevoie de rugaciune pentru vindecare o durere abdominala de ceva timp cred ca Domnul Isus se poate atinge de mine !
  2 .pentru casatorie si viitorul meu ca Domnul sa imi de- a putere sa implinesc Voia Lui in fiecare zi !

 19. In numele Domnului, Gabriela si Maria avem nevoie de rugaciunile voastre fratilor pentru problemele legate de sanatate, de locuinta si de haita de hiene care a pus ochii pe casa noastra pe vietile noastre, vazandu-ne singure si fara apararare.Semnele Domnului pentru cei ce ne chinuie ajungand chiar sa ne asfixieze prin sistemul de hote cu diluanti si cu hipocloriti, acum in perioada rece cand nu mai putem lasa ferestrele deschise.Fereasca Domnul pe toata lumea de asa ceva. Fiti binecuvantati !

 20. Domnul sa imi dăruiască BIRUINȚA pentru SANATATE, Pace si înfrângerea răului din jurul meu.semnele sfinte ale Domnului cu îndepărtarea lor: ION_GABRIEL, ADRIAN_IONUT, RALUCA, MIHAITA, SILVIA, LAVINIA

 21. Rugaciune pt maria vindecare mantuire si valentin si rugaciune mihai si valentina cu copii mantuire simona veronica florin mantuire si sanatate la toti multumim

 22. Va rog mult sa va rugati pentru mine sunt forte bolnav , Dumnezeu sa se indure de mine si sa ma vindece ,multumesc

 23. In numele Domnului cer sa va rugati pentru Claudiu Edi ca Dumnezeu sa-i vindece mintea si trupul Amin

 24. Va rog in Numele Domnului Isus sa va rugati pentru Alex ca Domnul sa ii vindece sufletul si trupul .

 25. Va rog in Numele Domnului sa va rugati si pentru mine ca Domnul sa se atinga de mine cu vindecare hemoroizii sa dispara sa se opreasca sangerarea ! Va multumesc In Numele lui Isus ! Fiti binecuvantati !

 26. Dragi frati si surori va rog sa ma sprijinti in rugaciune pentru ca Domnul sa imi deschida o usa, sa ma binecuvinteze cu un loc de munca si pentru parintii mei care nu il cunosc pe Dumnezeu, Domnul sa aiba mila de ei si sa ii aduca pe calea mantuirii. De asemenea ca Dumnezeu sa zadarniceasca planurile celui rau si sa dea la o parte impotrivirea lor .

 27. Va rugam sa ne sprijiniți în rugăciune pentru familia lui Manu și Jaki că Dumnezeu să lucreze la inima lis și să îi îndrume sa ii binecuvinteze , au mari probleme și Dumnezeu să își facă planul său
  Va mulțumim mult

 28. Va rog să vă rugați pentru mine ,ca Dumnezeu sa ma elibereze de sub blestem,să îmi dea o inimă nouă, o viață transformată după voia Lui ,sa reverse Binecuvantarile Lui asupra mea și familiei mele,pentru mântuirea mea și familiei mele .Fi-ti Binecuvântați

 29. BUNA ma numesc galina si vreau sa va rog sa va rugati pentru sotul meu vasea sa se intoarca inapoi la familia noastra

 30. Va rog in Numele Domnului sa va rugati pentru sotul meu Vadim ,Pentru ca Domnul să-i dea autocontrol,înțelepciune,maturitate in conducerea familiei noastre si in relația cu cei din jur. Domnul sa va binecuvanteze

 31. Pace ! Va rog sa ma sustineti in rugaciune ca Domnul sa imi dea Biruinta in lupta . El sa isi faca lucrarea de slava . Va multumesc in Numele Domnului Isus !

 32. Sunt bolnav de HPV (papiloma virus)tipul16.Doresc din tot sufletul ca Bunul D-zeu sa ma tamaduiasca, sa-mi intareasca credinţa si sa ma ajute sa ma las de fumat.
  Amin

 33. Va rog mult sa va rugați pentru fiul meu, chinuit de duhuri necurate. A fugit de acasă,Nu mai vorbește cu nimeni, a renunțat la scoala si este in depresie si dependenta de jocuri. Va rog din suflet,Sa iasa din el duhurile necurate care îl chinuie,Sa il vindece Domnul de neiubire si neiertare,de depresie si frică.
  AMIN.TEODOR este numele lui de botez.

 34. Pace!! Aș dori si eu să vă rugați pentru mine si soțul meu întorși de curând la Domnu.Vrem să creștem spiritual..și pentru biserica noastră vă mulțumesc Dumnezeu să vă Binecuvanteze.vam scris din Frumusita jud. Galați.

 35. Ptr mine si fetita mea vindecare de rotavirus si ptr.mama si tata vitreg vindecare de bolile lor si despietrirea inimii

 36. Va rog sa va rugati pentru Claudiu Edi ca Dumnezeu sa-i vindece mintea si trupul si pentru Elvis Iulian ca Dumnezeu sa-i gaseasca o fata dupa voia lui D-zeu sa isi faca o familie si sa gaseasca un loc stabil de munca si sal cunoasca pe Dumnezeu Amin.

 37. Va rog sa va rugați pentru prietenul meu Emanuel,pentru vindecare. Are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu. Mulțumesc

 38. VA ROG IN NUMELE LUI ISUS RUGATI-VA PENTRU CA DOMNUL SA ISI FACA PLANUL LUI CU MINE SI SA NU FIU DATA DE RUSINE CACI MA INCRED IN DOMNUL CARE A FACUT CERURILE SI PAMANTUL SI CARE MI-A RASPUNS PRIN MIRACOLE. VA MULTUMESC

 39. Ma numesc daniel am încercat sa sun dar nu merge ,si asi vrea daca doriti sa vă rugati pt mine sunt bolnav spiritual ma prins cel rau in pacatul masturbari si pornografiei si nu mai pot scapa sunt copilul Domnului si cunosc calea lui! Daca a ajuns acest mesaj va rog sa imi ziceti! multumesc!

 40. Vă rog să vă rugați pt fetita mea e bolnava de pneumonie interstițiala și suspecta de astm b t onsic are doar 1 an și 10 luni va rog din suflet rugați vă PTR ea ca Domnul sa se îndure de ea sa o vindece în numele Domnului Iisus Hristos

 41. Va rog din suflet sa va rugati ptr mine sa fiu tamaduita de nebunie eliberata sa imi dispara orice durere din cap junghiuri din cap. Sa ma aduca la realitate sa imi judece mintea sa ma pot gandii la ceilalti

 42. Pace lui Isus sa patrunda în inima noastra!daca doriti sa va rugati pt mine ma numesc Daniel in varsta de 20 de ani am lupte ca tanar ma confrunt cu tot felul de ispite , si vreau ca Domnul sa se indure de mine si sa ma ajute .Mai mult decat atat asi dori sa va rugati si pt viitorul meu .Multumesc !si Domnul sa va binecuvinteze!
  Asi dori sa il slujesc pe Domnul sa îl urmez pe El;sa-mi construiesc o casa ;sa întemeiez o familie ;

 43. Tatal meu vitreg bea si fumeaza zi si noapte umbla cu cutitele vorbeste singur a innebunit nu vrea sa mearga la dezalcoolizare zice ca se spanzura ca ne da afara din casa ca ne face felul va rog sa va rugati pt el ca Domnul sa il vindece sa se pocaiasca sa se duca de buna voie la dezalcolizare sa indeparteze planul celui rau va implor rugativa pt el si pt fam mea ca Domnul sa ne apere se sa ne pazeasca

 44. Vă rog să vă rugați pt tatăl meu vitreg bea zi și noapte numa pe scandal e pus și hara bea incontinuu și fumează fata oprire umbla cu cuțitele și ne tot amenință vorbește singur alcoolul și ura ia luat mintile

 45. Pace daca vreti sa va rugati pentru un loc de munca si starea mea cu Domnul personala ca Domnul sa ma vindece si sa ma binecuvinteze.Multumesc.Daniel

 46. Am nevoie de susținere în rugăciune ca Domnul sa spulbere tot planul vrajmasului din jurul meu si sa nu le deie putere celor ce se împotrivesc lucrării sale si Domnul sa pătrundea in inima lor si sa ii Mantuiasca si sa vindece !! Domnul sa imi dăruiască biruința in aceasta lucrare care sa început!
  Va multumesc in Numele Domnului Isus !!

 47. Pacea Domnului Isus,vreau sa va rugati pentru mine,sa ne unim in rugaciune,sunt singur,Domnul Dumnezeu sa lucreze si sa-mi pregateasca o sora de credinta,o prietena credincioasa si ajutorul potrivit in viata,nu am mai fost casatorit niciodata,totul in Numele Domnului Isus.Va multumesc,Domnul Dumnezeu sa va binecuvinteze.Amin.

 48. Fratilor va rog sa va rugati pentru vindecarea mea si binecuvantare in familie. Sora Lenuta

 49. Slavit sa fie Domnul fratilor! As vrea sa aducem in fata Domnului pe sora Livia din comuna Bratca , Bihor .. este plecata in Italia si din cauza problemelor de sanatate la plamani a ajuns in spital la reanimare in coma , doctori nu ii mai dau sperante dar stiu ca Doctorul Suprem poate sa o vindece !

 50. Va rog sa va rugati pentru:
  – eliberare de pacatele parintilor si stramosilor, de slabiciunile si obiceiurile rele preluate de la ei si orice aspect sau lucru negativ preluat de la ei;
  – eliberare de entitati negative preluate pe linie genealogica sau prin farmece sau blesteme sau vrajitorii sau orice alta actiune oculta vrajitoreasca savarsita de cei din familie sau altcineva;
  – eliberare de obiceiurile rele cultivate de mine in aceasta viata; de dorinte lumești, de orice păcat și slabiciune, spre desavarsirea mantuirii si spre slava lui Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *